Årvoll gård

Årvoll gård

Arrangement på offentlig sted

27.01.21

Arrangement på offentlig sted

Per d.d. er det ikke tillatt å avholde arrangement innendørs hos oss.

Les mer om råd og regler i Oslo for arrangement på offentlig sted her. Ta kontakt på 901 97 692 man/ons/fre kl. 10 - 14 hvis du har spørsmål.

E-post: arvoll-gard@bbj.oslo.kommune.no 

Årvoll gård stengt for utleie


06.11.20 


Årvoll gård vil dessverre holde stengt for all utleie f.o.m. mandag 9/11 og inntil videre på bakgrunn av de nye tiltakene som innføres i Oslo.

Ta gjerne kontakt for spørsmål om utleie frem i tid eller om du har spørsmål om lokale du allerede har booket hos oss. 


Tlf. 901 97 692 man/ons/fre kl. 10 - 14
Mail. arvoll-gard@bbj.oslo.kommune.no 

Høsten 2020


Årvoll gård gjenåpnes gradvis, med mulighet for leie av lokaler

 
Det er delvis stengt her på gården, men ettersom myndighetene og bydelens ledelse åpner for aktivitet, så vil vi etterstrebe for å gjøre det samme.

Nye retningslinjer fra FHI gjør at vi kontinuerlig kartlegger alt som kan åpnes.

Utleielokaler leies ut jf gjeldende regler og forskrifter. Leietaker plikter å sette seg inn i og følge de gjeldende forskriftene ved gjennomføring av sitt arrangement. 

30.10.20

  

Nasjonale tiltak

Private sammenkomster utenfor eget hjem kan gjennomføres med maksimalt 50 personer tilstede. Eksempler på private sammenkomster er f.eks. bursdager, seremonier, firmafester og julebord.

Bestemmelser for Oslo

Byrådet i Oslo innfører nye tiltak mot smitte og spredning av koronaviruset. Tiltakene gjelder fra torsdag 29. oktober klokken 12.

Begrensning av deltakere på alle innendørs arrangementer uten fast seteplassering settes ned fra 50 til 20 personer.

Med fast seteplassering menes at den enkelte person blir anvist en sitteplass som skal benyttes under hele arrangementet.

Hentet fra Oslo kommune

     


Hvor mange som er tillatt i våre lokaler avhenger av størrelsen på lokalet. Det må det være mulig å holde 1 meter avstand(i alle retninger) mellom alle deltakere til en hver tid. Unntaket er for de som tilhører samme husstand. 

Det gjør at lokalene har følgende kapasitet:

Kulturloftet: 45 pers
Fjøset:34 pers
Våningshuset: 23 pers
Damhuset: 15 pers

Ansvarlig arrangør ved selskap er leietaker. Evt. kan det være en leietaker utpeker som deltar under hele selskapet.


For mer info, klikk deg inn på de forskjellige lokalene.
       

Selskapslokaler

Årvoll Gård har lokaler som egner seg meget godt for bryllup, konfirmasjoner, jubileumsmarkeringer, julebord, firmafester, konferanser, firmapresentasjoner og generalforsamlinger. Kulturloftet kan også benyttes til intimkonserter, danse - og  teaterforestillinger.  Vi har meget stor etterspørsel og anbefaler publikum om å bestille lokaler i god tid.


Prisene under de ulike lokalene gjelder selskap og privat leie. Alle priser inkluderer vask og oppvask. Lokalene må ryddes og søppel må tømmes etter leie. Det er også mulig å bestille dekkedag.

Årvoll Gård tilbyr videre utleie for innstudering for kunstneriske ensembler, aktiviteter for og av lag - og foreningsvirksomhet, både enkel og langtidsutleie. For priser for ensembler, lag og foreninger, samt konferanse og seminarer, kontakt Årvoll Gård.
          
         

Utleietelefon:  901 97 692
Mandag/onsdag/fredag kl. 10 - 14

epost:
arvoll-gard@bbj.oslo.kommune.no