Årvoll gård

Årvoll gård

Selskapslokaler

   

Årvoll Gård har lokaler som egner seg meget godt for bryllup, konfirmasjoner,  jubileumsmarkeringer, julebord, firmafester, konferanser, firmapresentasjoner og generalforsamlinger. Kulturloftet kan også benyttes til intimkonserter, danse - og  teaterforestillinger.  Vi har meget stor etterspørsel og anbefaler publikum om å bestille lokaler i god tid.

Prisene under de ulike lokalene gjelder selskap og privat leie. Alle priser inkluderer vask og oppvask. Lokalene må ryddes og søppel må tømmes etter leie. Det er mulig å bestille dekkedag og eventuelt beholde lokalene i lengre periode mot et tillegg i prisen.

Årvoll Gård tilbyr videre utleie for innstudering for kunstneriske ensembler, aktiviteter for og av lag - og foreningsvirksomhet, både enkel og langtidsutleie. For priser for ensembler, lag og foreninger, samt konferanse og seminarer, kontakt Årvoll Gård.
 

Leie for barneselskap søndager fra kl. 16.00 - 21.00 kr. 1500,-

       

Befaringer

Utleie tlf mandag, onsdag og fredag 
kl. 9.00 og 15.00

tlf. 901 97 692
epost: arvoll-gard@bbj.oslo.kommune.no             
             
           
         
         
                                                 


For deg som vurderer å leie lokale på gården og ønsker å befare stedet vil det være mulig å komme onsdager f.o.m. 10. januar 2018. Det vil da være mulig å komme for å se seg om i lokalet, kikke i skuffer og skap og mulighet til å komme innom kontoret for spørsmål som eventuelt måtte dukke opp.

Åpningstider befaring(onsdager):
Kulturloftet og fjøset kl. 13 - 17
Våningshuset kl. 15 - 17

*Dørene stenges kl. 17.00. 


                            
Fjøset åpent mandag til torsdag fra kl. 09.00-15.30 hvor det er åpen kafé kl. 11.00-14.00, og mulighet for å ta en tur innom å kikke.
*Kaféen er stengt f.o.m. 25 desember.
Åpner igjen 8. januar

      
     
            


Vi minner også om søndagskafé på fjøset kl. 12.00 – 15.00 hver søndag.
*Stengt julaften og nyttårsaften 2017
      
     
               Velkommen!