Galleri Fjøset

Ny utstilling hver måned.
Unntak kan forekomme

Galleri Fjøset har utstillingsmuligheter for amatører. Lokalet benyttes til kafè og møtevirksomhet såvel som til utleie for fest og merkedager. Bildene kan betraktes av alle våre gjester og henger som en fin ramme i et lokale for mangfoldig aktivitet.

I forbindelse med utstillingen kan det avholdes vernissage, bildene er forsikret og for mer informasjon ring 901 97 692 mandag - freda 09 - 15.

I mai kan du oppleve en spennende utstilling av Mirjam Johnsen og Kjersti Hvamb i Galleri Fjøset på Årvoll Gård.
Dette er deres første utstilling sammen, og de har med seg en rikholdig samling av grafiske trykk og malerier på lerret og pleksiglass.

Mirjam Johnsen (f.1954) er fulltids billedkunstner og bosatt i Oslo. Hun har sin arbeidsplass ved Atelier Norderås på Ås.  Der arbeider hun med grafikk; monotypier, tresnitt, lino og koldnålsraderinger.  Hun har vært juryert medlem av NFUK - Norsk Forening for Uavhengige Kunstnere - siden 2012.


Kjersti Hvamb (f. 1967) er fulltids billedkunstner og bosatt i Bærum med eget atelier.
Hun viser akrylmalerier på lerret og pleksiplater – og kombinerer dette i ett og samme maleri. Teknikken faller inn under mixed media, hvor ulike tilnærminger og metoder i maleriet møtes. Sammenstillingen av to helt ulike uttrykk gir maleriene en ny estetikk.
I maleriene på lerret bruker hun flytende maling for å skape et abstrakt uttrykk. På pleksiglass-platene tegner og maler hun detaljerte figurasjoner som dyr- eller menneskeskikkelser. Disse tegningene er malt speilvendt og bakover på pleksiplaten.

Bilder fra tidligere utstillinger